Apparaten en Accessoires
Aziatische komkommersalade
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
Komkommersalade
-
Chinese kool in stukken gesneden½
-
rode paprika ontpit en in stukjes gesneden1
-
komkommers continentaal, gespiraliseerd1 - 2
-
wortel gespiraliseerd1
-
verse korianderbladeren2 takjes
-
verse muntblaadjes1 takje
-
pinda, geroosterd (in olie of droog), ongezouten60 g
Dressing
-
lente-ui bijgesneden en in stukken gesneden1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
knoflookteentje1
-
lange rode chilipeper bijgesneden, gehalveerd en ontpit indien gewenst (optioneel)1
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 ½ el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
limoensap30 g
-
kokosbloesemsuiker3 tl
-
Japanse ingemaakte gember in julienne gesneden50 g
-
verse korianderbladeren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
471.1 kJ /
112.2 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
5.1 g
Koolhydraten
9.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Sate Ayam
1u. 30min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Pompoen baba ganoush
35min
Tostadas met kip
40min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min