Apparaten en Accessoires
Aziatische komkommersalade
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
Komkommersalade
-
Chinese kool in stukken gesneden½
-
rode paprika ontpit en in stukjes gesneden1
-
komkommers continentaal, gespiraliseerd1 - 2
-
wortel gespiraliseerd1
-
verse korianderbladeren2 takjes
-
verse muntblaadjes1 takje
-
pinda, geroosterd (in olie of droog), ongezouten60 g
Dressing
-
lente-ui bijgesneden en in stukken gesneden1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
knoflookteentje1
-
lange rode chilipeper bijgesneden, gehalveerd en ontpit indien gewenst (optioneel)1
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 ½ el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
limoensap30 g
-
kokosbloesemsuiker3 tl
-
Japanse ingemaakte gember in julienne gesneden50 g
-
verse korianderbladeren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
471.1 kJ /
112.2 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
5.1 g
Koolhydraten
9.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Paëlla
50min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1u. 20min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Pasta met crème van pistache
30min
Kokos Dahl
25min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min