Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Komkommersalade
- ½ Chinese kool, in stukken gesneden
- 1 rode paprika, ontpit en in stukjes gesneden
- 1 - 2 komkommers, continentaal, gespiraliseerd
- 1 wortel, gespiraliseerd
- 2 takjes verse korianderbladeren
- 1 takje verse muntblaadjes
- 60 g pinda, geroosterd (in olie of droog), ongezouten
Dressing
- 1 lente-ui, bijgesneden en in stukken gesneden
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 knoflookteentje
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden, gehalveerd en ontpit indien gewenst (optioneel)
- 1 ½ el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 30 g limoensap
- 3 tl kokosbloesemsuiker
- 50 g Japanse ingemaakte gember, in julienne gesneden
- verse korianderbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 471.1 kJ / 112.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vegan moussaka
1hod. 50min
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.