Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Komkommersalade
- ½ Chinese kool, in stukken gesneden
- 1 rode paprika, ontpit en in stukjes gesneden
- 1 - 2 komkommers, continentaal, gespiraliseerd
- 1 wortel, gespiraliseerd
- 2 takjes verse korianderbladeren
- 1 takje verse muntblaadjes
- 60 g pinda, geroosterd (in olie of droog), ongezouten
Dressing
- 1 lente-ui, bijgesneden en in stukken gesneden
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 knoflookteentje
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden, gehalveerd en ontpit indien gewenst (optioneel)
- 1 ½ el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 30 g limoensap
- 3 tl kokosbloesemsuiker
- 50 g Japanse ingemaakte gember, in julienne gesneden
- verse korianderbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 471.1 kJ / 112.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Gestoomde Chinese groenten
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25min