Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g freekeh
- 500 g water, gefilterd plus extra voor het weken
- 250 g cherry tomaten, in helften gesneden
- 30 g kappertjes op azijn
- 50 g pijnboompitten
- 50 g gepelde walnoten
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 3 tl voedingsgist, (zie tips)
- ¼ tl gedroogde tijm
- 1 courgette, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 knoflookteentjes
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 2 takjes verse basilicum, alleen de blaadjes
- 3 paprika's, (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit
- 1 tl groentebouillonpasta, (zie tips)
- zout, om te kruiden
- gemalen zwarte peper, om te kruiden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 21.9 g
- Vezels
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Gestoomde Chinese groenten
Geen beoordelingen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Geen beoordelingen
Ratatouille galette
1 godz. 30 min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Gegrilde octopus met aardappelen
2 godz. 45 min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Vijgenmosterd
25 min