Compatibele versies
Helado vegano de espresso y coco con brownies y salsa de chocolate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Helado de espresso y coco
- 250 g de nuez de la india
- agua caliente para remojar
- 15 g de café en grano
- 400 g de leche de coco
- 100 g de azúcar moscabada
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 4 cditas de café instantáneo
- 2 pizcas de sal
Salsa de chocolate negro
- 50 g de chocolate vegano 70 % de cacao, en trozos pequeños
- 20 g de aceite de coco
- 70 g de leche de almendra, o de soya
Brownies veganos sin gluten
- 80 g de azúcar moscabada
- 80 g de agua
- 60 g de aceite de coco
- 2 cdas de semillas de linaza mezclado con 6 cucharadas de agua
- ½ cdita de extracto de vainilla natural
- 200 g de chocolate vegano 70 % de cacao, en trozos pequeños o callets
- 80 g harina sin gluten
- ¼ cdita bicarbonato de sodio
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 2539.4 kJ / 606.9 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 87.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada César vegana con garbanzos asados
45 Min
Coco party
15min
Atole de Avena
20 Min
Leche de luna rosa
10min
Pan plano arcoíris
50 Min
Frijoles de olla en cocción lenta
5 Std.
Helado de fresas congeladas
4h 5min
Jarabe de coco
15min
Cebolla fermentada TM6
96 Std.
Chocolate caliente con chile
10min
Panqué cítrico de nata con glaseado de limón
1 Std. 25 Min
Crumble de mousse de manzana con helado de romero
10sa 55 dk