Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de cebolla
- 2 diente de ajo
- 40 g de aceite vegetal
-
1000
g de lomo de cerdo, en cubos de 5 cm
of 1000 g de pierna de cordero, sin hueso, o filete de cerdo, en cubos de 5 cm - 200 g de agua
- sal, al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, al gusto
- ½ cdita de comino en polvo
- 300 g de jitomate, en cuartos
-
3
chiles guajillo, remojados, desvenados
y sin semillas - 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 10643.2 kJ / 2543.8 kcal
- Eiwitten
- 205.2 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 168.8 g
- Verzadigd vet
- 50 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 637.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Chilorio
1 Std.
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20min
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1h 20min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Adobo con carne
50 Min
Papitas negras
55 Min
Caldo de queso
40min