Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de queso adobera, o cualquier otro queso que gratine
- 45 g de chiles jalapeños en escabeche
- 5 g de vinagre, de los chiles
- 50 g de manteca de cerdo
- 200 g de chorizo
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, enteros, sin liquido
- 150 g de caldo, de cocción de los frijoles
- Voeding
- per 10 porciones
- Calorieën
- 12918.3 kJ / 3087.6 kcal
- Eiwitten
- 126.6 g
- Koolhydraten
- 196.8 g
- Vetten
- 198.6 g
- Verzadigd vet
- 88.2 g
- Vezels
- 51.2 g
- Natrium
- 4573.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papitas negras
55min
Salsa roja de molcajete
10min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20min
Salsa azteca
30min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Caldo de queso (Sonora) TM6 Pelar
35min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Entomatadas de pollo
40min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Salsa martajada
50 Min