Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 300 g d'eau
- 3 c. à café de miel
-
20
g de levure fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure déshydratée (8 g) - 400 g de farine complète pour pain
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de poivron rouge, coupés en 4 quartiers et égrainés
- 30 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de romarin frais haché
- ¼ c. à café de poivre, fraichement moulu
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 201 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Houmus
10 Min
Chili de bœuf et feta au citron
Geen beoordelingen
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 Min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15 Min
Couscous au rouget et aux poivrons
30 Min
Sauce aux arachides
10 Min
Œufs colorés en orange
55 Min
Menu: Soupe de topinambours, saumon en croûte avec légumes au four et trifle de pain d'épices
2 Std. 15 Min
Ayran à la menthe
5 Min
Pâté uranais
1h 50min
Sauce automnale
10 Min
Bonhomme en pain d’épices aux pommes
1h 5min