Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 300 g d'eau
- 3 c. à café de miel
-
20
g de levure fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure déshydratée (8 g) - 400 g de farine complète pour pain
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de poivron rouge, coupés en 4 quartiers et égrainés
- 30 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de romarin frais haché
- ¼ c. à café de poivre, fraichement moulu
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 201 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au citron et saumon fumé Deuxième bol
35 min
Salade de poires et de fromage bleu avec noisettes
Geen beoordelingen
Beurre végane à l'aquafaba
2h 25min
Cheeseburgers végans
10óra
Pain blanc vapeur
Geen beoordelingen
Menu: Soupe de topinambours, "Beet" Wellington, légumes au four et trifle de pain d'épices
Geen beoordelingen
Smoothie agrumes-gingembre
10min
Ketchup
45 min
Sorbet à la banane
5min
Coupe glacée à la Chartreuse
13 Std.
Cubes de courge aigre-doux
Geen beoordelingen
Gaufre au fraisier
40 min