Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g bulbe de fenouil, coupé en deux ou en quatre de taille adaptée à la grande goulotte
- 200 g de poireau
- 30 g d'huile d'olive
- ½ - ¾ c. à café de sel, et 1 pincée pour la dorure
- 1 c. à café poivre moulu
- 2 c. à soupe feuille de thym, frais
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 2 oeuf
- 100 g de ricotta, fraîche
- 375 g pâte feuilletée en 1 rectangle
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe aux boulettes de poulet et crevettes
45min
Vol-au-vent aux quenelles
30min
Canapés aux oeufs
10min
Flan d'asperges enroulé de sole
1h
Focaccia aux oignons
2h
Poulet cuit à la tapenade et purée de pommes de terre aux oignons caramélisés
2h 15 min.
Soupe glacée de poivrons grillés
50min
Salade d'asperges
45min
Chutney de canneberge au romarin
45min
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1h 30min
Minestrone de légumes verts
1h
Gratin de crevettes aux baies roses
30min