Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g bulbe de fenouil, coupé en deux ou en quatre de taille adaptée à la grande goulotte
- 200 g de poireau
- 30 g d'huile d'olive
- ½ - ¾ c. à café de sel, et 1 pincée pour la dorure
- 1 c. à café poivre moulu
- 2 c. à soupe feuille de thym, frais
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 2 oeuf
- 100 g de ricotta, fraîche
- 375 g pâte feuilletée en 1 rectangle
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Omelette aux champignons et aux herbes
30 min
"Tri-Tip" grillé et épinards à la crème
3 Std.
Salade de cabillaud, tomate et céleri
1 Std. 30 Min
Jardinière de légumes, pesto de menthe
45 min
Aubergines vapeur et riz
1h
Quinoa aux légumes verts, tomates cerise et chèvre
40 min
Gemista (2 portions)
2h
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 min
Poitrine de dinde Sous vide
Geen beoordelingen
Nids de spaghettis aux boulettes de lentilles
1 godz. 5 min
Tête de M. Tomate
1h
Saumon aux herbes et citron Sous vide
1 Std. 40 Min