Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Terminare la preparazione
- 60 g di confettura di pere
- 2 pere Kaiser, pelate e a fette
- 10 acini di uva, a metà e senza semi
- 20 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 507.7 kJ / 121.3 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 133.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2h
Torta ai mirtilli
2h
Focaccia cipolle e zucca
2h
Brioches ripiene alle mele
4h
Palline cocco e lampone
3h
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
35 min
Focaccine con crema di mele e crumble
2h
Tortini pesca e fragola
1 Std.
Crostata di pere e noci
1h 30min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2h