Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Terminare la preparazione
- 60 g di confettura di pere
- 2 pere Kaiser, pelate e a fette
- 10 acini di uva, a metà e senza semi
- 20 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 507.7 kJ / 121.3 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 133.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta con pesche insaporite
5 godz. 15 min
Porridge alle pesche
40min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Salmone con pesto di cedro
30 min
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Zavata carsolina
5h
Crostata ripiena alle mele
2h
Liquore alle pere
384h
Madeleine alla vaniglia da “La ricerca del tempo perduto”
1h
Crostata di pere e noci
1h 30min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd (TM6)
3h 40min
Torta amaretti e mela
2h