Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 60 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di frumina
- 1000 g di acqua
Coulis di fragole
- 125 g di fragole, pulite e a pezzi + q.b. per guarnire, a fettine
- 30 g di acqua
- ½ cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1038.2 kJ / 248.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 62.1 mg
Alternatieve recepten
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1u.
Crostata ai pistacchi
4h
Polpettone del Ringraziamento
1u. 30min
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2h
Torta di albumi al cioccolato
50min
Cruffin (TM6)
4h 30 min
Panna cotta alle pesche
3 Std. 15 Min
Frutta secca dolce e speziata
1u.
Crema al limone con mirtilli
1u.
Crostata morbida con tonno e misticanza
1u.
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5sa