Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 60 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di frumina
- 1000 g di acqua
Coulis di fragole
- 125 g di fragole, pulite e a pezzi + q.b. per guarnire, a fettine
- 30 g di acqua
- ½ cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1038.2 kJ / 248.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 62.1 mg
Alternatieve recepten
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 Std. 30 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10 godz. 30 min
Uova alla triestina
30min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 Std.
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino
40 min