Carote piccanti sott'aceto
TM6

Carote piccanti sott'aceto

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 - 500 g di carote, pelata e senza estremità, con un diametro adatto alla grandezza della lama (∅ massimo 5 cm)
  • 500 g di acqua
  • 150 g di aceto bianco (10% di acidità)
  • 100 g di zucchero
  • 6 spicchi di aglio
  • 1 cipolla rossa a fette
  • 2 peperoncini jalapeño freschi a rondelle
  • 3 cucchiaini di semi di senape
  • 9 - 12 rametti di aneto fresco

Voeding
per 1 vasetto
Calorieën
954.4 kJ / 228.1 kcal
Eiwitten
2.3 g
Koolhydraten
54.3 g
Vetten
0.4 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
5.3 g
Natrium
114.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten