Apparaten en Accessoires
Gelatine gusto Champagne
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 30min
36 pezzi
Ingrediënten
-
60 g zucchero
-
25 - 30 g di gelatina in polvere
-
700 - 750 g di Prosecco700 - 750 g di Champagne
-
225 g di soda
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Natrium
3.8 mg
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
106.8 kJ /
25.5 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
2.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 anni Vorwerk
6 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Liquore al ribes nero
Geen beoordelingen
Intreccio d'amore
1u. 30min
Meringhette fantasma
12u. 30min
Éclair vaniglia e cocco
Geen beoordelingen
Mousse al cioccolato e caramello salato
1u.
Cupolette al limone
9u.
Vol-au-vent leggeri
2u. 30min
Tortino cioccolato con salsa ai lamponi
45min
Cioccolatini ripieni
4u.
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6u. 30min
Bon bon ripieni di toffee
2u. 30min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6u. 15min