Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g chacun)
La chantilly au clou de girofle
- 3 clous de girofle
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 645 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Blancs d'œufs montés en neige
5 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 godz. 20 min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Chantilly au chocolat
2 godz. 10 min
Crème fouettée au basilic
2 godz. 10 min
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Crème fouettée aux mûres
15min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1h