Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g chacun)
La chantilly au clou de girofle
- 3 clous de girofle
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 645 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes suzette
35min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Crêpe Belle-Hélène
40min
Chantilly au chocolat
2h 10 min
Glace chocolat-cerise et chantilly
12h 25 min
Blancs d'œufs montés en neige
5 Min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1h
Chantilly au clou de girofle
20 min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Meringue italienne
30min
Omelette norvégienne revisitée
5h
Choux chantilly et fruits rouges
2h