Compatibele versies
Filete en Sousvide con Gravy de champiñones y mantequilla de hierbas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mantequilla de hierbas
- 1 ½ cda de hojas de perejil fresco
- 1 ½ cda de tomillo fresco
- 1 ½ cdas orégano seco
- 90 g de mantequilla con sal, a temperatura ambiente
Gravy de champiñones
- 30 g de vino tinto
- 30 g de mantequilla con sal, a temperatura ambiente
- 170 g de cebolla amarilla, en cuartos
- 90 g de echalote, pelado
- 1 cda de tomillo fresco
- 30 g de harina
- 500 g de agua
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 1 cdita de salsa de soya
- 1 cdita de salsa Inglesa
- 2 g de pimienta negra molida, o al gusto
- 400 g de champiñones, en rebanadas
Filete sousvide
- 1000 g de filete de res, en caña
- ½ cda de sal
- ¾ cda de pimienta negra molida
- 6 hojas de laurel frescas
-
1500
g de agua, o (la necesaria para
sumergir la bolsa) - 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
- 30 g de vinagre
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 14314.7 kJ / 3421.3 kcal
- Eiwitten
- 222.4 g
- Koolhydraten
- 81.8 g
- Vetten
- 243.1 g
- Verzadigd vet
- 120.5 g
- Vezels
- 16.3 g
- Natrium
- 5812.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papitas negras
55 Min
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50min
Pastel de sushi
1h
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Chorizo norteño
30min
Chilorio
1h
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Salsa martajada
50min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min