Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 155 g rauwe cashewnoten
- water, om te weken
Paprikaolie
- 60 g extra vergine olijfolie
- 1 ½ tl paprikapoeder
Pikante cashewnotensaus
- 155 g hoi sin saus
- 70 g misopasta (zie tip)
- 2 el groentebouillon poeder
- 30 g agavesiroop
- 1 el shichimi togarashi, Japans 7-kruidenmengsel
Shiitake dashi
- 1400 g water
- 90 g shiitake paddenstoelen, gedroogd, dun gesneden
- 15 g kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)
Udon noedels
- 1500 g water
- 1 - 2 el extra vergine olijfolie, om te bakken
- 170 g tempé, in stukken
- 1 el rode chili-olie
- 340 g udon noedels, gedroogd
- eetbare bloemen, om te versieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2820.3 kJ / 674.1 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 914.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1h 15 min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Pizza Margherita
2h 10 min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Vegan kruimeldeeg
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Verse zomerse loempia’s
30min
Linzenbrood
1h 55 min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min