Apparaten en Accessoires
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Voorbereiding 15min
Totaal 5u. 40min
6 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
914.2 mg
Eiwitten
22.8 g
Calorieën
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Vetten
31.8 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
80.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Hummus
5min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Chocolade babka
3u.
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Geen beoordelingen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Geen beoordelingen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen