Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponscake
- 1 el boter, om in te vetten
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 80 g suiker
- 60 g pastabloem (zie tip)
- 20 g cacaopoeder, ongezoet
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl chilipoeder
- 1 snuifje zout
Crème
- 100 g suiker
-
½
tl vanille-extract, natuurlijk
of 1 tl vanillesuiker, huisgemaakt - 40 g pastabloem (zie tip)
- 500 g melk
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 2 g gelatineblaadjes
- water om te weken
- 500 g mascarpone
Montage
- 18 g espressokoffie, koud
- 3 el droge Marsala wijn, droog of zoet
- 250 g frambozen
- 2 el gepelde walnoten, fijngehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 178 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 min
Beef Wellington
10u. 10min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Pierogi met vlees
1h
Chocolade babka
3h
Miso carbonara udon noedels
25 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min