Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g wody
- 15 g octu, białego
- olej, do natłuszczenia
- 2 jajka
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 292.9 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 100.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jajka po benedyktyńsku z sosem holenderskim i wędzonym łososiem
40min
Jajka w koszulce (z osłoną noża miksującego)
40min
Jajka po turecku - Cilbir (z osłoną noża miksującego)
35 Min
Sałatka szpinakowa z łososiem i jajkiem w koszulce
30min
Grzanki z salsą pomidorową, awokado i jajkiem na miękko
25 min
Rumienienie szparagów
20 min
Jajka sadzone na parze
15min
Ziemniaczana tortilla na parze (TM6)
45min
Jajka w koszulce na Varomie
30min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Kremowe purée z cheddarem i krewetki z chili
1h 10min
Purée ziemniaczane (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 Min