Rumienienie szparagów

Rumienienie szparagów

4.8 71 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
300 g

Ingrediënten

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 300 g zielonych szparagów bez twardych końcówek, pokrojonych na 5 cm kawałki

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 2 mg
Eiwitten 2.2 g
Calorieën 330.3 kJ / 78.9 kcal
Vetten 6.8 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 3.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...