Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g alho-francês, só a parte branca
- 600 g batata pequena ou cortada em pedaços que caibam no bocal da mandolina Bimby® (4 unid. aprox. pequenas),
- Água q.b. p/ cobrir as fatias de batata
- 1 ½ c. chá de sal
- 40 g manteiga
-
½
cubo de caldo de peixe
of ½ c. chá de caldo de peixe caseiro - ½ c. chá de pimenta preta
- 300 g natas espessas (48% de gordura)
- 600 g filetes de peixe s/ pele (bacalhau, garoupa, etc.)
- ½ c. chá de pimenta
- 1 c. sopa de raspa de limão
- 1 c. sopa de manteiga
- 1 limão cortado em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2731.5 kJ / 652.8 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 41.7 g
- Verzadigd vet
- 25.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1001.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costeletas de borrego com molho cremoso
Nessuna valutazione
Espetos de carne picada e hambúrgueres
20 min
Arroz com tiras de carne e pimento vermelho
45min
Rancho
13h 35min
Miniquiches com base de fiambre
35 min
Migas com pimentos padrón
30min
Frango com parmesão, limão e espirais de curgete - TM5
30min
Crepes com frango
1h 35min
Farfalle com bacon e cogumelos
55 min
Filetes de peixe com batata gratinada - TM6
1u. 10min
Pilaf de porco
45min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 min