Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de haricots blancs secs de type Navy (voir Conseil)
- eau bouillante pour le trempage
- 30 g d'huile d'olive vierge extra
- 150 g d'oignons jaunes coupés en morceaux
- 150 g de bacon fumé coupé en morceaux (env. 1 cm/¼ po)
- 60 g de sirop d'érable (voir Conseil)
- 40 g de mélasse
- 100 g de ketchup aux tomates
- 30 g de fond de légumes (voir Conseil)
- 1 c. à thé de moutarde sèche
- 600 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1669.1 kJ / 397.4 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 15.1 g
- Natrium
- 1205.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20 Min
Gâteau Aloha aux carottes
1h 20 min
Friandises de riz croustillant à la guimauve
30min
Salade de chou
10 min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20 Min
Soupe aux pois
2 godz. 10 min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min
Pâté chinois
1 Std. 30 Min
Chaudrée de palourdes (Clam Chowder)
55min
Maïs vapeur au chili et à la lime
25 min
Shortcake canadien aux fraises
30min