Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biszkopt
- 4 jajka
- 1 szczypta soli
- 80 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 130 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 1 łyżka cukru pudru
- 120 g espresso, zaparzonego, ostudzonego
- 50 g białego wina, słodkiego (patrz wariant)
Krem tiramisu
- 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu, schłodzonej
- 250 g sera mascarpone, schłodzonego, podzielonego na kawałki
- 50 g cukru pudru
-
1
łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżki cukru wanilinowego - 1 łyżka fixu do bitej śmietany
- 2 łyżki kakao naturalnego, niesłodzonego
- groszki czekoladowe, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1042.4 kJ / 249.1 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 144 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolada kawowo-orzechowa
2h 30min
Kakaowa rolada z kremem śmietanowym i owocami
4h
Ciasto Rocher (bez pieczenia)
6h 45min
Ciasto Marlenka
27 godz. 40 min
Kremówki (Napoleonki)
6h 30 min
Karpatka
5h
Sernik Izaura
2h
Wuzetka (W-Z)
9h 20 min
Ciasto Metrowiec
7 Std.
Ciasto łabędzi puch
5hod. 30min
Ciasto słonecznikowiec
9h
Ciasto Pani Walewska
9h 30min