Żelka pomarańczowa do tortów
TM6 TM5

Żelka pomarańczowa do tortów

4.4 (80 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 700 g pomarańczy, obranej, bez pestek i białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki (ok. 3 szt.)
  • 50 g cukru
  • 3 łyżeczki żelatyny w proszku
  • 3 łyżki wody
  • 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Voeding
per 1 porcję
Calorieën
142.7 kJ / 34.1 kcal
Eiwitten
0.8 g
Koolhydraten
8.3 g
Vetten
0 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
1.1 g
Natrium
1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten