Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g pomarańczy, obranej, bez pestek i białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki (ok. 3 szt.)
- 50 g cukru
- 3 łyżeczki żelatyny w proszku
- 3 łyżki wody
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 142.7 kJ / 34.1 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frużelina tropikalna do tortów
10 Min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40 dk
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 Std. 25 Min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 Min
Różowy tort z kremem malinowym
48 Std.
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48 Std.
Krem michałkowy biały
6 Std. 20 Min
Wilgotny biszkopt z olejem
4 godz.
Krem malinowy
30 Min
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 Std. 10 Min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 Min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 Min