Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zaczyn typu poolish (dzień 1.)
- 100 g wody
- 100 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750
- 1 mały kawałek drożdży świeżych, wielkości ziarna grochu (1 g)
Ciasto właściwe (dzień 2.)
- 200 g wody
- 400 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 2 łyżeczki soli
-
10
g ekstraktu słodowego w proszku
of 10 g miodu - 20 g masła, miękkiego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 5 - 10 kostek lodu lub ½ szklanki wody
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 696.9 kJ / 166.6 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 391.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Szybkie kajzerki
1h 50min
Podłużne bułki pszenne
3 Std. 30 Min
Chleb codzienny na drożdżach
3h 45min
Chleb tygrysi
4 Std.
Prosty chleb mieszany
3u. 40min
Chleb wenecki na zakwasie
17 Std. 10 Min
Chleb pszenny na zakwasie
15 Std.
Plecione bułki z makiem
14 Std. 30 Min
Zakwas pszenno-jabłkowy
48h 20 min
Chrupiące paluchy z ziarnami
4h 45min
Szwajcarski chleb rustykalny
25h 20min
Ciabatty na zakwasie
17 godz.