Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 8 jajek
- 200 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 230 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 663.5 kJ / 158.6 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 57.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biszkopt pistacjowy
4 Std.
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 λεπτ.
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72u.
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1ωρ. 10 λεπτ.
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1ωρ.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45min
Frużelina malinowa
10 λεπτ.
Biszkopt kakaowy z olejem
4 Std.
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 Std.
Krem Oreo® do tortów
14 Std.
Tort pistacjowy z frużeliną malinową
72u.