Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciastka
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 250 g mleka
- 2 łyżeczki amoniaku spożywczego
- 3 jajka
- 120 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 500 g mąki pszennej
Lukier
- 300 g cukru pudru
- 40 g wody
- 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 657.2 kJ / 157.1 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pączki pieczone
2 Std. 40 Min
Norweskie bułeczki z budyniem (Skoleboller)
2 Std.
Bułki z mlekiem skondensowanym
1 godz. 15 min
Cytrynowe ciasteczka z wiosennym wzorkiem
1 godz.
Kluski kładzione
15min
Popękane ciasteczka
4 Std. 35 Min
Ciasto „ser” na prima aprilis
5 godz. 15 min
Kluski scykane (hałuski)
45 min
Babka majonezowa
2 Std.
Ciasto ptysiowe
2 Std.
Jajka z ziemniakami w sosie musztardowym
1 Std. 5 Min
Rogale à la marcińskie
10 godz.