Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 jajka
- 100 g cukru
- 100 g mąki pszennej, najlepiej przesianej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia (optioneel)
-
20
g kakao naturalnego, niesłodzonego, najlepiej przesianego
of 20 g czarnego kakao, naturalnego, niesłodzonego, najlepiej przesianego - 500 g śmietany, min. 30% tłuszczu, mocno schłodzonej
- 60 g cukru pudru
- 1 słoik wiśni amarena, w syropie, bez pestek (400 g, waga po odsączeniu 220 g)
- 1 ½ opakowania gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao (150 g)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2398.8 kJ / 573.3 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 64.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Żelka pomarańczowa do tortów
2 godz. 25 min
Biszkopt czekoladowy
4h
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48j
Tort czekoladowy z kremem orzechowo-kajmakowym
48j
Wilgotny biszkopt z olejem
4h
Wuzetka (W-Z)
9 Std. 20 Min
Biszkopt kakaowy
4h
Tort cappuccino z chrupką z białej czekolady
48j
Tort
3 Std. 10 Min
Tort Marysieńka
9h 30min