Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Budyń do kremu
- 900 g mleka, w temp. pokojowej
- 6 żółtek
- 180 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 100 g mąki pszennej
- 80 g skrobi ziemniaczanej
Blaty z ciasta francuskiego
- 550 - 600 g ciasta francuskiego, wykonanego w TM (patrz wskazówka), przekrojonego na 2 równe części lub 2 płaty gotowego ciasta francuskiego (po ok. 275 g każdy)
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
Krem
- 300 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 20 - 30 g spirytusu rektyfikowanego 96% (optioneel)
- cukier puder, do oprószenia ciasta
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2810 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 29 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 94 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto francuskie
1h 45min
Rolada kawowo-orzechowa
2h 30 min
Tort bezowy z kremem budyniowym i sosem malinowym
4 Std. 40 Min
Tort orzechowo-makowy
4h 30 min
Rolada tiramisu
4h
Rurki z kremem
3h
Królewiec
9 godz. 45 min
Miodownik-Stefanka Sławomira Zabawy
4h
Karpatka
5h
Wuzetka (W-Z)
9 Std. 20 Min
Ciasto Metrowiec
7 Std.
Ciasto Pani Walewska
9h 30min