Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 - 22 herbatniki, typu Petit Beurre (ok. 100 g)
- masło, miękkie, do przyklejenia herbatników
- 6 jajek
- ¼ łyżeczki soli
- 180 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 1000 g twarogu sernikowego, z wiaderka, podzielonego na kawałki (patrz wskazówka)
- 180 g oleju
- 350 g mleka
- 200 g mleka w proszku
-
80
g budyniu śmietankowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania)
of 80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania) - cukier puder, do oprószenia
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1785 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 170.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Babka limonkowa z twarogiem
1 godz. 30 min
Babka piernikowa z powidłami i polewą czekoladową
2u. 5min
Sernik bananowy
7h 55min
Ciasto pleśniak
3 Std. 15 Min
Sernik Izaura
2 Std.
Sernik gotowany
7h 40min
Sernik kajmakowy na korzennym spodzie
8 Std.
Ciasto łabędzi puch
5h 30min
Sernik wiedeński
9 godz. 45 min
Ciasto à la 3Bit® (bez pieczenia)
9 godz. 45 min
Sernik królewski
4 Std. 35 Min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6 Std. 50 Min