Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's cheese flans and leeks
- butter, for greasing
- 40 g flour, plus extra for dusting
- 130 g milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut in pieces (5 mm)
- 50 g red peppers, diced (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Steak tartare
10 λεπτ.
Pickled Onions (TM5)
Geen beoordelingen
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Geen beoordelingen
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 λεπτ.
Slow-cooked Pears in Red Wine
5ωρ.
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 λεπτ.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Mustard and dill vinaigrette
5 λεπτ.
Steamed Beef with Ground Rice
1ωρ.
Sultana and Cranberry Rolls
14 Std. 25 Min