
Apparaten en Accessoires
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Voorbereiding 30min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
Goat's cheese flans and leeks
-
butter for greasing
-
flour plus extra for dusting40 g
-
milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut in pieces (5 mm)300 g
-
red peppers diced (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
plain yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Voeding per 1 portion
Calorieën
260 kcal /
1089 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
14 g
Koolhydraten
18 g
Vezels
2.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Fabulous Flavour on Every Level
72 recepten
Zwitserland
Zwitserland