Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g geroosterde ongezouten pinda's, in olie of droog
- 20 g pindakaas
- 10 g vissaus
- 1 tl bruine suiker
- 20 g rijstazijn
- 50 g sojasaus
- 1 - 2 tl sriracha saus
- 3 knoflookteentjes
- 20 g gember, vers wortel, gesneden (2 mm)
- 2 lente-uien, (ongeveer 60 g), in stukken gesneden
- 3 takjes Thaise basilicum, vers, alleen bladeren, gescheurd (optioneel)
- 30 g olie plus extra voor het bakken
- 200 g kippengehakt
- 12 vellen rijstpapier, rond
- water, om te weken
- 2 wortelen, gesneden in juliene
- 150 g sla, in dunne plakjes gesneden
- vers korianderblad, voor het opdienen
- 1 - 2 limoenen, in partjes, voor het opdienen
- verse rode peper, gehakt, voor het opdienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1284.8 kJ / 307.1 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 924.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Virgin chai vanille cocktail
Keine Bewertungen
Tempé
48u.
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Curry-wortelbrood
1h 5min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min