Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 6 piezas de claras de huevo
- 1 pizca de sal
- 140 g de azúcar glass
- 6 yemas de huevo
- 1 cdita de café soluble
- 20 g de avellana molida
- 60 g de harina de trigo
- 1 cda de azúcar glass
- 40 g Licor de avellana
Relleno
- 80 g de azúcar
- 150 g de mascarpone, a temperatura ambiente
- 200 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 g de café soluble
- 150 g de chocolate amargo cortado en trozos
- 5 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- Voeding
- per 10 porciones
- Calorieën
- 18126.4 kJ / 4332.3 kcal
- Eiwitten
- 76.1 g
- Koolhydraten
- 403.2 g
- Vetten
- 266.4 g
- Verzadigd vet
- 139.3 g
- Vezels
- 21.3 g
- Natrium
- 1809.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de limón y merengue
2h 10min
Donas rellenas de crema pastelera de cacahuate con dip de chocolate
3h 30min
Pastel de caramelo y café TM6
1 Std. 50 Min
Café dalgona Irlandés
10 Min
Pastel moka TM6 (Black Diamond)
2h
Bizcocho de avellana
40 dk
Pastel avellanado crispie
3h
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45 Min
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min
Helado de choco menta
24h
Bizcocho de limón con salsa de fresa
50 Min
Macarrones con merengue francés
1sa 30 dk