Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cebollas cambray, con el tallo
Reducción de salsa de soya
- 120 g de salsa de soya
- 20 g de vinagre de arroz
- 4 cdas de azúcar
Tempura
- 1 yema de huevo
- 250 g de agua mineral gasificada, muy fría
- 140 g de harina
- 2 cdas de fécula de maíz
- 1 cditas de sal
Aros de cebolla
- 450 g de aceite de girasol
- 180 g de cebolla, en aros
- 50 g de harina
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 7812 kJ / 1860 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 153 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de limón y merengue
2h 10min
Donas rellenas de crema pastelera de cacahuate con dip de chocolate
3 Std. 30 Min
Pasta para pay
1 Std.
Mojo de ajo
15min
Fondant
15min
Pastel double fudge
3h
Conchas de pueblo con nata y mermelada
50 Min
Empanadas de camarón de la Viga
45min
Mantequilla de ajo y perejil
2h 10min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Macarrones con merengue francés
1 Std. 30 Min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 Min