![Relámpagos de chocolate Relámpagos de chocolate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07223265-EBA2-4379-8FF5-EE1D87981495/Derivates/2732E273-2B1D-41F8-A3BC-5E6EFE97F743.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa choux
- 140 g de harina
- 20 g de cocoa en polvo
- 120 g de agua
- 130 g de leche entera
- 100 g de mantequilla
- 1 pizca de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 4 huevos (60-65 g c/u)
Crema pastelera
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche entera
- 50 g de harina
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
-
1
cucharadita de vainilla
of 1 cucharada de azúcar de vainilla
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
Otros
- 400 g de crema batida
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1142 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Corona de chocolates
1 godz. 30 min
Cuernitos
4 Std.
Brownie con ganache glucosado
3 Std.
Mousse de chocolate
3h 20min
Malteada de crema de avellanas
10 min
Crema de mantequilla y cocoa
5 Min
Orejitas bañadas en chocolate
2h
Helado bicolor con praliné
Geen beoordelingen
Besos de dama
1 godz.
Cobertura de mousse de chocolate
10 min
Brownies con chocolate blanco
40min
Postre melba de duraznos
35min