Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g Pflanzenöl
of 20 g Butterschmalz - 2 Knoblauchzehen
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 500 g Rindergulasch, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 50 g Tomatenmark
- 250 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 Prise Nelken
- 20 g Mehl
- 150 g Wasser
- 150 g Paprika, gemischt, rot und grün, in Rauten oder Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1337 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyros-Paprika-Suppe
30 Min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1 Std. 15 Min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 Min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20min
Gulasch
2h
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1 Std.
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30 Min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 Std.
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1 Std. 30 Min