Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 150 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 800 g Rindergulasch
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 15 g Senf
- 10 g Paprika edelsüß
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 100 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 TL Salz
- 30 g Speisestärke
- 250 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2509 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1ωρ.
Gulasch
2sa
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1h 30 min
Ungarisches Paprikagulasch
2sa
Geflügel-Ragout von der Keule
1ωρ.
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45 λεπτ.
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Sauerbratenragout
48h
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 λεπτ.
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 Min