Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les röstis
- huile d'olive, pour la plaque
- 130 g de betterave crue, coupée en deux, taille adaptée à la grande goulotte
- 130 g de panais
- 130 g de patate douce, coupée et adaptée à la taille de la grande goulotte
- 2 gousses d'ail
- 2 œufs
- 70 g de farine tout usage
- 1 - 1 ½ c. à thé de sel
- ½ c. à thé de poivre moulu
La sauce à l'aneth et persil
- 5 g d'aneth frais
- 5 g de feuilles de persil frais
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- de zeste fin de 1 citron, sans chair blanche, râpé
- 1 c. à thé de sel de mer
- ½ c. à thé de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1156 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1311 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux légumes
1h
Pain banique
Geen beoordelingen
Bouillon de pelures d'oignon
1sa 5 dk
Trempette de graines de citrouille (Sikil pak)
25 min
Muffins à la patate douce et aux noix
1h
Soupe à la tomate, sarrasin grillé et gruyère
35 min
Barres aux baies
1h
Chutney de poires
50 dk
Yaki udon japonais à la viande hachée
30 min
Mini pains aux courgettes et au chocolat
1h 40 min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45 dk
Sauce à pizza
35 min