Vegane Donauwellen-Cupcakes
TM6

Vegane Donauwellen-Cupcakes

4.4 (61 beoordelingen)

Ingrediënten

Teig

  • 100 g vegane Margarine, in Stücken
  • 100 g Zucker
  • 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
  • 220 g Dinkelmehl Type 630
  • 10 g Backpulver
  • 100 g Sojadrink
  • 100 g Mineralwasser
  • 2 TL geriebene Orangenschale
  • 15 g Backkakao
  • 24 - 36 Schattenmorellen, abgetropft

Topping und Fertigstellung

  • 1 Pck. Vanillepuddingpulver
  • 50 g Zucker
  • 400 g Sojadrink
  • 200 g vegane Margarine, in Stücken
  • 150 g Zartbitter-Kuvertüre, vegan, in Stücken
  • 15 g Kokosöl
  • 12 Schattenmorellen, abgetropft

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
1620 kJ / 387 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
38 g
Vetten
26 g
Verzadigd vet
8 g
Vezels
3.4 g
Natrium
271 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten