Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g vegane Margarine, in Stücken
- 100 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 220 g Dinkelmehl Type 630
- 10 g Backpulver
- 100 g Sojadrink
- 100 g Mineralwasser
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 15 g Backkakao
- 24 - 36 Schattenmorellen, abgetropft
Topping und Fertigstellung
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 50 g Zucker
- 400 g Sojadrink
- 200 g vegane Margarine, in Stücken
- 150 g Zartbitter-Kuvertüre, vegan, in Stücken
- 15 g Kokosöl
- 12 Schattenmorellen, abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 271 mg
Alternatieve recepten
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Linsenfrikadellen
1 Std.
Kräuter-Brot-Schleifen
2h 30min
Kohl-Wraps mit Hirse-Gemüse-Füllung
1 Std. 15 Min
Regenbogen-Fladenbrot
1 Std. 10 Min
Blätterteig-Möhren
40 Min
Low Meat Lasagne
2h
Veganer Piña-Colada-Shake
5 Min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 Min
Vegane Quarkbällchen
1 Std. 15 Min
Möhren-Linsen-Bratlinge mit orientalischem Pesto
35 Min
Vollkorn-Pita mit Gemüse und Hummus
1 Std. 45 Min