Apparaten en Accessoires
Vegane Donauwellen-Cupcakes
Voorbereiding 30min
Totaal 4u.
12 Stück
Ingrediënten
Teig
-
vegane Margarine in Stücken100 g
-
Zucker100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Dinkelmehl Type 630220 g
-
Backpulver10 g
-
Sojadrink100 g
-
Mineralwasser100 g
-
geriebene Orangenschale2 TL
-
Backkakao15 g
-
Schattenmorellen abgetropft24 - 36
Topping und Fertigstellung
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Zucker50 g
-
Sojadrink400 g
-
vegane Margarine in Stücken200 g
-
Zartbitter-Kuvertüre vegan, in Stücken150 g
-
Kokosöl15 g
-
Schattenmorellen abgetropft12
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Natrium
271 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1620 kJ /
387 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
38 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1u. 10min
Vegane Donauwellen
4u. 15min
Vegane Mandeltorte
9u. 30min
Veganer Marmorkuchen
1u. 20min
Veganer Kirsch-Käsekuchen
5u.
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1u.
Vegane Red Velvet Muffins
4u.
Vegane Mini-Cheesecakes
4u. 30min
Veganer Himbeer-Mandel-Kuchen
5u. 30min
Kokos-Mandarinen-Kuchen (vegan)
3u.
Vegane Schoko-Creme-Torte
5u.
Vegane Paprika-Rahmsauce
40min