Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pâte sucrée
- 65 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre mou
- 1 pincée de sel
- 20 g d'amandes en poudre
- 35 g d'œuf
- 180 g de farine
Réalisation de la crème de pistache (peut être préparée la veille)
- 50 g de pistaches vertes, décortiquées et non salées
- 50 g de beurre mou
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
Réalisation de la pâte à crumble et montage
- 50 g de beurre froid, en morceaux
- 50 g de farine
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'amandes en poudre
- 100 g de framboises fraîches ou surgelées, et 18 pour la décoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2377 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Macarons à la vanille
3 Std.
Cheesecake aux speculoos
1h
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 Std.
Chocolat liégeois
4h 30 min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min
Glace à la violette
12h
Pannacotta façon cappuccino
4h 30 min
Cheesecake speculoos et caramel
2 godz. 45 min
Cookies fourrés au chocolat
1 Std. 40 Min
Pain à l'ail, au cheddar et au chorizo
1 Std. 30 Min