Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pâte sucrée
- 65 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre mou
- 1 pincée de sel
- 20 g d'amandes en poudre
- 35 g d'œuf
- 180 g de farine
Réalisation de la crème de pistache (peut être préparée la veille)
- 50 g de pistaches vertes, décortiquées et non salées
- 50 g de beurre mou
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
Réalisation de la pâte à crumble et montage
- 50 g de beurre froid, en morceaux
- 50 g de farine
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'amandes en poudre
- 100 g de framboises fraîches ou surgelées, et 18 pour la décoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2377 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Crumbcake framboise-chocolat
1h
Petits tigrés au chocolat
1h
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Cake au chocolat vapeur glaçage façon rocher
2 Std. 25 Min
Brookie aux noix
55min
Gâteau moelleux au citron
1h
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15min
Quatre-quarts coco-citron vert
1h 5min
Financiers à la framboise
25min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10 min.
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15 min.