Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de café solo
- 90 g de azúcar moreno
- 30 g de mostaza de Dijon
- 30 g de miel
- 30 g de vinagre
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1 hoja de laurel seca
- 3 dientes de ajo con piel, chafados
- 1 - 2 guindillas secas
- 1000 - 1200 g de costillas de cerdo frescas (de 5-6 cm), salpimentadas
- 1 cucharada de maicena
- 1 cucharadita de pimentón
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 15875.4 kJ / 3794.3 kcal
- Eiwitten
- 173.6 g
- Koolhydraten
- 125.3 g
- Vetten
- 285.9 g
- Verzadigd vet
- 86.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1257.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo a la catalana
55 min
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1 godz.
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40 min
Presa de cerdo con salsa de mango
30 min
Costillas de cerdo con miel y mostaza con patatas estilo americano
1 godz.
Carrilleras estofadas con salsa de arándanos
1 godz.
Pollo al brandy con ciruelas y piñones
45 min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1 godz.
Costillas de cerdo glaseadas estilo chino
40 min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45 min
Crema de lentejas con albóndigas y postre de crema solero
40 min
Menú: Cremoso de cecina. Tartaletas de marisco. Zarzuela de pescados y mariscos. Turrón de chocolate y pistachos.
1h 15min