Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 conejo entero (sin cabeza) en 8 trozos
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 1 ñora sin pedúnculo ni semillas
- 8 - 10 granos de pimienta rosa
- 2 cucharadas de aceite de oliva
Salsa romesco
- 140 g de aceite de oliva
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras sin pedúnculo ni semillas
- 1 guindilla seca
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de tomate troceado en conserva (escurrido)
- 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3844 kJ / 918 kcal
- Eiwitten
- 66.1 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 68 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 424.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape en salsa americana
1 godz.
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 min
Pierna de lechal asada al vino tinto con pimientos al ajillo y salsa de cecina
2h 10 min
Rape al oporto
50 min
Cochinillo asado con patatas panadera
2 Std. 30 Min
Lubina al horno al estilo italiano con dip de pimientos asados y ensalada de hinojo
40 min
Arroz con conejo
1 godz. 15 min
Arroz meloso con codornices
1h 10min
Langostinos al romesco
15min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1 Std. 5 Min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 Std. 40 Min