Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Curd
- 150 g caster sugar
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 50 g cornflour
- 200 g coconut cream
- 175 g freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)
- 4 drops yellow food colouring
Finalisation
- 250 g vegan butter, diced (1-2 cm), then frozen
- 250 g 00 flour, plus extra for dusting
- 125 g water, cold
- 1 tsp vanilla bean paste
- ½ tsp fine sea salt
- flaked almonds, for garnishing
- fresh blueberries, for garnishing
- fresh raspberries, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1075.7 kJ / 257.1 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 90.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 Std.
White Bread
3h
Frozen Champagne Jellies
Geen beoordelingen
Vegan Pepperoni
5h 10 min
Vegetable Sambar
35min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min