Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 dentes de alho
- 60 g cebola
- 40 g azeite
- 500 g carne de vaca s/ osso p/ guisar
- 100 g bolbo de aipo s/ casca, cortado em pedaços
- 100 g pastinaca s/ casca, cortado em pedaços
- 100 g batata s/ casca, cortado em pedaços
- 100 g cenoura s/ casca, cortado em pedaços
- 900 g água
- 10 g mel
-
1
c. chá cheia de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 1 ½ c. chá de curcuma em pó
- 1 ½ c. chá de paprika fumada
- 1 folha de louro
- ½ - 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 150 g cevada perolada
- Pão quente q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1950.3 kJ / 466.1 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 756.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de frango Hainan, sopa de legumes e ovo a vapor
1h 25min
Rolo de carne oriental
1h
Salada mista com chucrute - TM6
15 min
Sanduíche de frango com maionese de beterraba
40 min
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4h 10min
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1h
Salmão com batata e curgete - TM6
1u. 15min
Sopa de cogumelos com peru e legumes a vapor
55 min
Sopa de vegetais com peru
40 min
Arroz com carne e brócolos
50 min
Guisado de vitela em slow cooking
2 Std. 10 Min
Frango com parmesão, limão e espirais de curgete - TM6
30min