Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g passas de uva
- 50 g amêndoa s/ pele
- 1 c. chá de piripíri em pó (optioneel)
- 2 dentes de alho
- 10 g gengibre fresco s/ casca, cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 500 g perna de borrego s/ osso cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 15 g manteiga s/ sal à temperatura ambiente
- 1 c. chá de sementes de cominhos preto
- 1 c. chá de coentros em pó
- 1 c. chá de paprika picante
- ½ c. chá de pimenta preta
- 1 pitada de assa-fétida
- 50 g pão de véspera
- 2 c. chá de garam masala
- 2 c. chá de sal
- 1 ovo
- 2 c. sopa de farinha
- 3 c. sopa de azeite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1700.3 kJ / 406.4 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 882.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de espinafres e cogumelos
1ωρ. 20 λεπτ.
Queijadinha com laranja
Geen beoordelingen
Molho de alcaparras
Geen beoordelingen
Pad thai de abóbora
40 Min
Salada arco-íris vegan - TM6
25 λεπτ.
Bacalhau gratinado com molho de queijos
1h 15min
Pastéis de ricota, fiambre e ervilhas
55 min
Tutu à mineira
35min
Pão recheado com cebola e queijo
1 Std. 35 Min
Soufflé de queijo, bacon e ervas aromáticas
50 λεπτ.
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
3 Std. 30 Min
Migas de batata à alentejana
45min