Kebabs de borrego

Kebabs de borrego

4.3 3 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 3u.
6 doses

Ingrediënten

  • passas de uva
    80 g
  • amêndoa s/ pele
    50 g
  • piripíri em pó (optioneel)
    1 c. chá de
  • alho
    2 dentes de
  • gengibre fresco s/ casca, cortado em fatias (2 mm aprox.)
    10 g
  • perna de borrego s/ osso cortada em cubos (3 cm aprox.)
    500 g
  • manteiga s/ sal à temperatura ambiente
    15 g
  • sementes de cominhos preto
    1 c. chá de
  • coentros em pó
    1 c. chá de
  • paprika picante
    1 c. chá de
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • assa-fétida
    1 pitada de
  • pão de véspera
    50 g
  • garam masala
    2 c. chá de
  • sal
    2 c. chá de
  • ovo
    1
  • farinha
    2 c. sopa de
  • azeite
    3 c. sopa de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 882.6 mg
Eiwitten 20.4 g
Calorieën 1700.3 kJ / 406.4 kcal
Vetten 26.7 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 22 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...