Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g leite de amêndoa
- 45 g sumo de beterraba
- 25 g óleo
- 280 g farinha de espelta
- 2 ovos
- 10 - 20 g mel (optioneel)
- 1 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- Queijo mascarpone q.b. p/ barrar
- Raspas de coco q.b. p/ polvilhar
- Frutos vermelhos q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1967.3 kJ / 470.2 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 74.2 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 217.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepes de tapioca e espinafres sem glúten
15 Min
Mini árvores de Natal
45 Min
Waffles vegan com molho de chocolate
30min
Gomas de manga
12h 20min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40 Min
AVEIA (papas de aveia, smoothie de cenoura e laranja e muffins de chocolate e aveia)
45 Min
Bolo de cenoura e laranja sem glúten
55 min
Panquecas integrais com requeijão
30min
Gomas de limão e gengibre
1h 30min
Panquecas com tâmaras e frutos secos
15 Min
Panquecas de banana
15 Min
Queques de banana e cranberries
45 Min