Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
Impasto
- 130 g di farina di grano saraceno
- 75 g di farina
- 50 g di acqua
- 50 g di latte
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
Verza
- 100 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di burro, non salato
- 150 g di cavolo verza, a strisce (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 130 g di mezza panna
- 3 l di acqua
- 1 cucchiaio di sale
-
75
g carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a fette, a strisce (5 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3623 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Torta di carote argoviese
2 Std.
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Geen beoordelingen
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Geen beoordelingen
Marmellata di prugne per la dispensa
55 dk
Crema Thermomix® per le feste
25 Min
Insalata di couscous
50 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Flan di semolino
1 Std. 15 Min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Geen beoordelingen
Knöpfli
50 Min
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min