Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 400 g di peperoni rossi a strisce (5 mm)
- 230 g di funghi champignon a fettine (1 cm)
- 2 cucchiai di paprica, mediamente piccante
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di acqua
- 1 dado di pollo per brodo (per 0.5 l)
- 600 g di carne di pollo, senza pelle, disossata, a listarelle
- 50 g di cetriolini sott'aceto, tagliati in tre nel senso della lunghezza, a fettine (5 mm)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 3 cucchiai di acqua
- 100 g di panna acida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1585 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Lasagne
2h
Spätzle al formaggio
1 Std. 10 Min
Gamberi al curry
35min
One-pot pasta alla greca
30min
Gratin dauphinois
50min
Knöpfli
50min
Feta al cartoccio
25min
Cornetti con carne macinata
30min
Stufato di manzo all’orientale con couscous
40min
Pollo al miele e lime con riso
40min
Gratin di gnocchi al porro
50min
Curry verde di pollo
55min