![Indian Butter Chicken veloce Indian Butter Chicken veloce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4c2f0235c4e7bbd8b6c4f2b1f5edfdc8/Derivates/30cae12ba9bfe1507d653f3c90bea4a24f23a2a0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pollo
- 700 g di pollo, a cubetti (2-3 cm)
- 80 g di yogurt naturale
- 2 spicchi di aglio, schiacciati
- 1 cucchiaino di curry in polvere, piccante (ad es. Madras)
- 1 cucchiaino di peperoncino, in polvere
- ¾ di cucchiaino di sale
Salsa
- 160 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di radice di zenzero fresco, pelato, a pezzi
- 40 g di burro, non salato
- 2 cucchiai di garam masala (miscela di spezie indiana)
- 2 scatole di polpa di pomodoro a pezzi (400 g l’una)
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 100 g di panna intera
- 1 cucchiaio di zucchero
- 100 g di yogurt naturale
- 3 rametti di coriandolo fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1847 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Gamberi al curry
35 min
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
35 min
Korma di verdure con anacardi
55 min
Curry panang
45 min
Dahl di lenticchie con spinaci
35 min
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Geen beoordelingen
Curry di pesce kerala
30min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Dhal
40 min
Chicken Teriyaki
45 min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 min
Cupcake con lamponi e cocco
2h 20min