Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemüsesuppe
- 60 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 3 Stängel frisches Basilikum, Blättchen abgezupft
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Polenta
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ - 2 TL Salz, nach Geschmack
- 2 - 3 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l), zerbröselt
- 650 g gemischtes Gemüse (z.B. Lauch, Erdäpfel, Karotten, Zucchini, Stangensellerie, Paradeiser, Mangold, Kürbis), in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1200 g Wasser
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 862 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 680 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignonsauce
30min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Winterliche Gemüsesuppe mit Maroni und Debreziner (XXL)
1 Std. 20 Min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1u.
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 min
Schneller Gemüsesuppentopf
40min
Zucchini Minz Suppe
30min
Gemüsereis
40min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30min