Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemüsesuppe
- 60 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 3 Stängel frisches Basilikum, Blättchen abgezupft
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Polenta
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ - 2 TL Salz, nach Geschmack
- 2 - 3 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l), zerbröselt
- 650 g gemischtes Gemüse (z.B. Lauch, Erdäpfel, Karotten, Zucchini, Stangensellerie, Paradeiser, Mangold, Kürbis), in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1200 g Wasser
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 862 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 680 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gedämpftes Gemüse mit Mandel-Dill-Sauce
25min
Schneller Gemüsesuppentopf
40min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45min
Pastinaken-Kürbis-Suppe
35min
Fastensuppe
45min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1 Std.
Gemüsereis
40min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min
Linseneintopf (XXL)
4 Std.
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45min