Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
Impasto
- 250 g di farina di grano saraceno
- 150 g di farina
- 100 g di acqua
- 100 g di latte
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
Verza
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di burro, non salato
- 300 g di cavolo verza, a strisce (1 cm)
- 1 ¾ di cucchiaino di sale
- 250 g di mezza panna
- 3 l di acqua
-
150
g carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a fette, a strisce (5 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3623 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 分钟
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Geen beoordelingen
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1 Std.
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Tarte flambé con pancetta
40min
Knöpfli
50 Min
Nasi goreng
Geen beoordelingen
Chips croccanti con guacamole
1 Std.
Bürli con segale
12h
Läckerli di Basilea
1 Std. 10 Min
Salsa bernese
20 min