Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa tartara
-
½
mazzetto di prezzemolo fresco, a foglia liscia (circa
10 g), le foglioline
lavate e asciugate - 60 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 uova sode
- 150 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di quark
Asparagi
- 600 g di acqua
- 1100 g di asparagi bianchi, pelati
- 1 ½ cucchiaino sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2088 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 42 g
Alternatieve recepten
Cake al limone sofficissimo
1h 30 phút
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 phút
Insalata di verdura e frutta
10 Min
Salsa all'aglio
15 min
Guacamole
5 Min
Chips croccanti con guacamole
1h
Manzo al tamarindo con riso
8 Std. 10 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Fonduta moitié-moitié
20 phút
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
Brak ocen