Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa tartara
-
½
mazzetto di prezzemolo fresco, a foglia liscia (circa
10 g), le foglioline
lavate e asciugate - 60 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 uova sode
- 150 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di quark
Asparagi
- 600 g di acqua
- 1100 g di asparagi bianchi, pelati
- 1 ½ cucchiaino sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2088 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 42 g
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35 min
Pane ticinese
1h 50 min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Riso casimiro
45 Min
Grittibänz dolci
2h 15 min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Focaccia con pomodori
40 Min
Knöpfli
50 Min
Mousse di tonno
5 dk
Zuppa di zucca
35 Min
Spezzatino alla zurighese
50 Min