Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil, divided
- 200 g brown onions, cut into wedges (1 cm/½ in.)
- 150 g carrots, cut into slices (1 cm/½ in.)
- 70 g celery stalks, cut into thin slices (5 mm/¼ in.)
- 50 g white wine
- 800 g turkey leg meat, skinless, boneless, cut into pieces (4 cm/1.5 in.)
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- ¾ - 1 ¼ tsp salt, divided
- ½ tsp black pepper, ground, plus extra to season
- 3 - 4 sprigs fresh thyme
- 750 g chicken stock (see Tip)
- 150 g bacon cubes
- 250 g mushrooms, fresh, cut into quarters (see Tip)
- 200 g heavy cream 33-35% M.F.
- 10 g cornstarch
- 1 ½ tsp seeded mustard
- 2 sprigs flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnising
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Eiwitten
- 47.3 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 2166.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stracciatella Soup
30min
Cranberry Vinaigrette
5min
Curry Ketchup
30min
Black tahini banana bread
1h 20min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Cutter Beet Carpaccio
Geen beoordelingen
Ukrainian dressed herrings
1h
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Steak Tartare
15 Min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 Min